RO Study
👤
Younggirl
Younggirl
09-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati, rapid.DAU COROANA
Răspuns :
Florin3364
Florin3364
09-09-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
X + Y = 35
X = Y/2
2X = Y
X + 2X = 35
3X = 35
X= 35/3
Y=2*35/3=70/3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Doresc Toate Punctele A) B) C) ! Dau Coroana Și Mă Și Abonez Vă Rog Acuma Am Nevoie
18. Cum Scrieti Numărul 8 Ca Sumă De Numere Naturale Nenule Diferite Două câte Două, In Care Fiecare Termen Este Mai Mare Decât Cel Din Fata Lui? ta De Vara Ras
VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI ȘI PE MINE CU ASTA‼️
1. Completează Spațiile, Folosind Cuvintele Din Paranteză.Convorbirea Dintre Două Sau Mai Multe Persoane Se NumeșteCel Care Transmite Mesajul Într-un Dialog Est
2. Se Consideră Mulţimile A = {0, 1, 2, 3} Și B = {x | X = 1" + N, Unde Ne A}. A) Determinați Elementele Mulțimii B. B) Determinaţi Card B.
La Exercițiul 4 Va Rog
Y=36×c +22=12×(3×c +1)+8 ² ² Vă Rog Calcule Întregi Și Explicație , Mulțumesc Frumos !
Ce Concluzie Rezultă Din Următoarele Afirmaţii? (1) Dacă Numărul N Este Galben, Atunci N+1 Este Albastru. (2) Dacă Numărul M Este Verde, Atunci M+1 Este Galben.
5. Scrieti Inversele Următoarelor Numere Rationale: A) Minus 2 Supra 3b)minus 2 Supra 1pe 5c)5d)minus 1,2(3)
Se Consideră Funcțiile f:R—>R. F(x)=2x-5 Şi g: R—>R, G(x)=7-x. a) Determinați Numărul Real A Pentru Care f(a)-f(2)=2f (4).