RO Study
👤
Stefan9087
Stefan9087
08-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Cine mă poate ajuta repede? Dau coroană!
Răspuns :
Thecow2
Thecow2
08-09-2021
Salut! Sper ca înțelegi!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
*Desenează Un Paralelogram, Folosind Reperele Din Imagine A De Câte Tăieturi Ai Nevoie Pentru A-l Decupa În Cincimi? Argumentează Răspunsul. B Colorează Din Par
În Dreptunghiul ABCD Se Cunosc: AB= 18 Și Tangenta (unghiului ACB)=2/3. Aria Dreptunghiului Este De......
14 Citeşte Poezia „Omida Cu Grad De Fluture" De Arcadie Suceveanu. Compar-o Cu Poezia „Fapt Divers" De Ana Blandiana Şi Completează, În Caiet, Diagrama Venn.!!
Ex 6 Va Rog Pt 20p Urgentt
TEMA ESEU De 2 Pagini A4:EMOȚIILE MELE!Identificarea Emoțiilor.Care Vă Încurcă Și Care Va Ajută E Urgent Dau Coroniță Și Mă Abonez
Răspundeți Prin Pronume La Una Dintre Întrebările Al/a/ai/ale Cui?, Care?, Alcătuind Enunţuri Dezvoltate Pentru A Ilustra Funcţia De Atribut A Cuvintelor: Anunţ
Într-o Pungă Erau 20 De Caramele. Ema A Mancat A 10-a Parte Din Ele, Iar Restul le-a Împărţit În Mod Egal Celor Două Prietene Ale Sale. Câte Caramele A Primit
A). 5/7 (3 Întregi 1/5 + 17/10)12.Carința Este Să Calculăm Aplicând Distributivitatea Înmulțirii Fără Adunare Și Scădere.RAPIDDDDD VĂ DAU COROANĂ
Denumeste Figurile Geometrice Situate În Tabelul Următor La Coordonatele 1 B 1 D 2 A 2 C 3 B 3 C 3 D 4 A 4 C 5 B 5 D
Rezumat Insemnarile Unei Pustoaice 2. Vreau Rezumat Doar La A Doua Carte Si Sa Fie Cat Mai Lung Posibil Plss T-T. Dau Coroana