RO Study
👤
Omalei
Omalei
13-05-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce este " poate " ca parte de vorbire
Răspuns :
Mariusdarius07
Mariusdarius07
13-05-2014
VERB PREDICATIV:::::::::::::::::::::::::::::::
Answer Link
Daiaaa
Daiaaa
13-05-2014
ADVERB ESTE RASPUNSUL CORECT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Which Sport Do You Like , And Why?
Administratori Unui Colegiu Trebuie Sa-si Acceseze Programul Indiferent De Locul In Care Se Afla. Ca Dispozitiv Poate Fi De Folos In Acest Caz ?PDALaptopdesktop
O Piesa Metalica Cu Sectiunea Patrat (prisma Patrulatera Regulata) Trebuie Strunjita Astfel Incat Sa Obtinem Sectiune Circulara (cilindru). Stiind Ca Lungimea D
Va Rog Imi Spuneti Si Mie Care Au Dat Teza La Romana(clasa A V-a) Ce Va Dat Si Daca A Fost Greu?
Triunghiul Isoscel OMN Are Farful In O In Centru Unui Cerc Dat,iar Baza[MN] Intersecteaza Punctele A Si B .Demonstrati Ca [AM]=[BN]
Imi Trebuie Un Eseu Pe Tema: A Sound Mind In A Sound Body.
Un Trapez Dreptunghic ABCD Are Bazele AB = 8 Cm ,CD= 6 Cm Si M Unghiului (B) = 60 De Grade. Aflati BC
Un calator A Parcurs 56 Km in 3 Zile . stiind Ca In Primele Zile a Parcurs 48 Km In Ultimele Doua Zile a Parcurs 36 Km afla Cati Km A parcurs calator
Completeaza Tabelul Indicand Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Fiecarui Cuv : ati intrebat , Frumusetea , Al Nevinovatiei , Florile , De Primavara ,
Un Bazin De Apa Este Umplut Prin 3robinete In 2 Ore ,fiecare Robinet Avand Un Debit De 2 Litri Pe Minut.In Cat Timp Va Fi Umplut Un Bazin,avand Aceeasi Capacita