RO Study
👤
Valintin
Valintin
11-05-2015
Biologie
a fost răspuns
gicitori despre sanatate
Răspuns :
Onupaula
Onupaula
11-05-2015
Face spuma si clabuc Si se da pe la nasuc Dimineata se da huta Casa fuga cariuta E micut si are dinti Faci cu ei carari pe munti Un dreptunghi moale, plusat Te ajuta la zvantat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor , Va Rog! trei Baloturi De Stofa Masoara Impreuna 642m .Primele Doua Au Impreuna 386m,iar Al Treilea Balot Este Cu 48m Mai Mare Decat Al Doi
Care-i Mai Mare 909kb Sau 12mb ?
Va Rog Cate 2 Alternative La1. "petale Ca".......ex: Niste Fluturi De Lumina2. "suna Ca"... Ex: Niste Sabii
Am De Facut Un Dialog Dintre Mine Si Calculator . Ce Intrebari Pot Sa Dau Calculatorului. Am Nevoie De 5 Intrebari
Sinonim Mai Sofisticat La Dreptate Stiti Ca Pe Net Imi Apare Un Bred Nastaiashii...
Am Nevoie De 8 Propozitii La Limba Engelza Cu Tema ,,de Ce Este Importanta Educatia??va Rog Mult
Scrieti Numarul 34000 Ca Diferenta Patratelor A Doua Numere Naturale. Ajutatima Va Rog Ca O Sa Va Ajut Si Eu La Alte Probleme.
Influenta Pozitieifizico Geografica A Moldovei Asupra Naturii Si A Activitatii populatiei. Va Rog Mult
(7-radical2)(5+radical3)-3radical6-4radical3+10(radica2-radical3)va Rog Mult Ajutatima
Ajutatima VarogCalculati Perimetrul Unui Triunghi Isoscel Cu O Latura De 7 Cm Si Alta De 15 Cm