RO Study
👤
Evebeats05
Evebeats05
06-09-2021
Matematică
a fost răspuns
a+(a:4)=115
a=?
,multumescc!!
Răspuns :
Marimaric
Marimaric
06-09-2021
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Am O Intrebare: Am Un Triunghi ABC Oarecare, Duc Din A O Înălțime AD. Se Formeaza Un Triunghi ADB Cu AD=24cm, AB=80cm Și Masura Unghiului D De 90. Cum Afl
Determinati Perechile De Numere Reale (a,b) Pentru Care Are Loc Egalitatea : [tex] \frac{a-1}{2} [/tex] = [tex] \frac{3}{b+1} [/tex] .
A)Diferenta Dintre Lunginea Si Latimea Unui Dreptunghi Este De 80 Dm , Iar Perimetrul Sau Este De 3,2 Dam.Aflati Aria Dreptunghiului .b)Cu Cati Metri Trebuie Sa
√6(4√2+5x)=13√3rezolvati Ecuatia In R
Ce masa de sare pura (clorura de sodiu )contin 2 T dintr-un zacamant de sare cu 20% Impuritati ? rezolvare completa: CARE O REZOLVA II DA
Formuleaza Propozitia subiect Ex Prin Substantiv Propiu Va Rog
Realizeaza In Scris O Compunere Cu Titlul ,,Cel Mai Frumos Dar,al Carui Inceput Sa Fie: Catalin Nu Putea Sa Adoarma.Adoua Zi Era 8 Martie Si Nu Stia Ce Dar Sa-
Infasoara O Sarma De Cupru Izolata Pe Un Surub Lung Si Leaga Capetele La O Baterie De 4,5V . Apropie Dispozitivul Astfel Realizat De Ace Cu Gamalie Ce Observi?
Prin Ce Orase Trece : Muresul,Oltul,Somesul,Jiul?
Un Glonte De Masa M Loveste De Jos In Sus Cu Viteza V Un Corp De Masa M( > M) Aflat In Repaus Si Rămâne Înfipt In El. Aflați : A) Timpul T De Urcare Pana La