RO Study
👤
Marinella5
Marinella5
06-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog, este urgent)
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
06-09-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
21.O Bara De Fier Este Incalzita.Ce Marimi Fizice,se Modifica =masa,luhgimea,grosimea,greutatea,sectiunea,volumul,densitatea?
Scrie Fractiile Supraunitare Cu Numitorul 5 Si Numaratorul Cuprins Intre 4 Si 9
Ma Gandesc La Doua Nr Naturale .primul Nr Este De 3 Ori Mai Mic Decat Celalalt . Eu Stiu Ca Diferenta Lor Este 102, Care Sunt Nr? Trebuie Prin Metoda Fig
Alcatuiti Propozitii Dezvoltatein Care Sa Folosesti Si Structurile; Mi-a Spus , I-a Dat , Ii Vede , I-a Adus , Ti-a Citit , V-ati Odihnit , Dute Ti-oi Sp
ABCD Romb Perimetrul Rombului=52 Suma Diagonalelor=34 Cat Are Fiecare Diagonala?
Construiește Câte Un Enunt In Care Cuvântul Vii Sa Fie Adjectiv , Verb, Substantiv
Taiati Cuvintele Care Nu Sunt Substantive In Urmatorul Sir:invatator,citeste,urs,Andreea,Japonia,priceputa,harnicie,munte,canta,Jiu,italian,mareste,ie,familie.
Într-o Fabrica Sa Executat 15000 De Piese De Aceleași Fel. In Prima Etapa Se Executa 20 La Suta Din Numărul De Piese, În A Doua Etapa 50% Din Rest, Iar În A Tre
Un Text Cu Tiulul La Joaca Cu Pronume Personal
Într-o Fabrica Sa Executat 15000 De Piese De Aceleași Fel. In Prima Etapa Se Executa 20 La Suta Din Numărul De Piese, În A Doua Etapa 50% Din Rest, Iar În A Tre