RO Study
👤
Iasminaandriana
Iasminaandriana
04-09-2021
Matematică
a fost răspuns
poate sa ma ajute cineva
Răspuns :
Buzandanielaioana
Buzandanielaioana
04-09-2021
Răspuns:
76-42=34
31-7=24
24+19=43
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bazin Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea De 7m, Latimea 5m Si Inaltimea De 3,6m. Se Umple Cu Apa Pana La Doua Treimi Din Inaltimie. Care Es
1) În Triunghiul ABC, [AD E Bisectoarea Unghiului BAC, D ∈ (BC). Fie DM || AC, M ∈ (AB) Și DN || AB, N ∈ (AC). Să Se Arate Că [AM] ≡ [AN] ≡ [DM] ≡ [DN] 2) În Tr
Daca X Apartine Lui Q , Atunci Modul De X=............ Daca .............. Si Modul De X=....... Daca..........
Ce Este Modul De Expunere? Si Exempe
( DAU COROANA ) Vreau Un Cvintet Despre Svejk , Avand Urmatoarea Structura : Un Subst , Doua Adj , Trei Verbe , O Prepozitie , O Concluzie !!!
Ma Gandesc La Un Nr. , Il Impart La 5, Dublez Rezultatul, Aflu Sfertul Dublului, Adaug 5 Si Obtin 9. La Ce Nr. M-am Gandit?
1.Un Triunghi Dreptunghic Isoscel Are Aria Egala Cu 10cm Patrat. Determinati Ipotenuza Acestuia. Se Considera Dreptunghiul ABCD,cu AB=2cm Și AD=15cm. Pe Latura
Imi Puteti Spune Care Sunt Pronumele Personale Din Acest Fragment Si Apoi Sa Spune-ti Persoana Si Numarul ? ... Era A Mamucai Si Mi-o Lasase Mie ... Glasul Lui
Scrieți Familia De Cuvinte Pentru "padure".
Buna Ajutatima Si Pe Mine: Precizati Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabularului ,prin Care S-au Format Cuvintele: stráinsa osos innegrit