RO Study
👤
Adutuboss
Adutuboss
04-09-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutatima urgent
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
04-09-2021
Răspuns:
X nu este invers proporțional cu y
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Are Picioare Scurte ? Cuvîntul Are 8 Litere ,a Treia e Litera N....
Rezolvati In Q Ecuatia : [tex] \frac{3}{2} [/tex](x+[tex] \frac{1}{2} [/tex])+[tex] \frac{1}{3} [/tex]=[tex] \frac{5}{6} [/tex] .
Care Este Numarul De Vorbitori Ai Limbii Romine In Lume?in Ce Tari Se Vorbeste In Limba Romina?in Ce Tari Exista Invatamint In Limba Romina ? Specificati Trepte
Care Este Impactul Civilizatiei Babiloniene Supra Altor Popare?
Un Elev A Cheltuit 240 De Lei Pt 1 Rucsac,un Treining Si Carti.Calculati Ce Suma A Cheltuit Pentru Fiecare Obiect,daca Pt Ghiozdan A Folosit 3 Supra 8 Din Toata
Am Niste Exercitii La Gramatoca La Care Nu Stiu*nu Am Idei* trebuie Sa Dau Exemplu De Cate Un Cuvant Cu Sufixele:-inta-eala-atate-iu-esc-os-bil-tor-et-a-i-ui-iz
Ce Obiecte Din Realitatea Imediata Mai Cunoasteti, Denumite Cu Ajutorul Cuvintelor Straine? Ex: E-book (carte Electronica)Care Sint Echivalentele Romanesti Ale
44. Fie X€(π/2, Π) Pentru Care Sin X=2/3. Calculati Sin 2x Si Cos 2x.
O Echipa Si-a Propus Sa Planteze 324 De Pomi In Trei Zile. Cati Pomi Treb. Sa Planteze Zilnic Daca In Fiecare Zi Nr De Pomi Plantati Este Acelasips. Daca Puteti
Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabularului Ptr Cuvintele: Retrasa, Baieteste, Fiecare