RO Study
👤
Palanca
Palanca
11-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de un exemplu de invitatie.
Răspuns :
Alinalina
Alinalina
11-05-2015
Draga ... Vreau s te invit la ziua mea de nastere\la nunta\etc. Eu cred ca ne Vo distra minunat. Este pe data de .... Si l ora ..... As vrea tare mult sa fii prezent/a si tu la evenimentul asta. Te astept ! Cu drag ....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Depozit Are De Trimis Pachete Cu Seminte Care , In Functie De Masa Lor Sunt De Doua Tipuri : De 20g Si De 25g . Determinati Cate Pachete Din Fiecare Tip Cont
Intr-o Cutie Se Pot Pune Doua Bile Mari Si 3 Bile Mici Sau O Bila Mare Si 4 Bile Mici.Corina Are 8 Bile Mari Si 17 Bile Mici.Cum A Pus Fetita Bilele, Daca A Fol
CE Inseamna GAE In Hangul
Ajutati-ma!Cum Se Spune In Engleza Gutuie?
Intr-o Cutie Sunt 36 Figuri Geometrice,patrate Si Dreptunghiuri,galbene Si Rosii.Dintre Acestea,12 Sunt Dreptunghiuri,16 Nu Sunt Rosii,iar 13 Patrate Nu Sunt Ga
Aratati Ca Exista N Numar Natural N²+n+41 Sa Fie Patrat Perfect
Un Eseu Despre Padurile Din Republica Moldovaa...va Rogg..am Nevoie Urgent!!
A) Scrieti Propozitiile Urmatoare Trecand Substantivele Din Paranteza La Cazul Genitiv: B) In Propozitile Obtinute: -subliniati Articolul Hotarat Cu O Linie - P
Un Triunghi ABC Dreptunghic In A Are AB=12 Cm Si AC=9cm . Atunci Sin C=.... Imi Trebuie Si Rezolvarea Nu Doar Cu Cat Este .
Într-un Vas Ce Cîntărește 500kg Se Toarnă 3l De Petrol.Să Se Afle Greutatea Totala.ajutațimă Vă Rog!!!