RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-09-2021
Istorie
a fost răspuns
ce regăsești în constitutie?
Răspuns :
AmiGiIon
AmiGiIon
01-09-2021
Răspuns:
legi cred
Explicație:
nu prea stiu sorry
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei! Am De Facut Pana Luni Doua Proiecte La Fizica cu Inca Cateva Colege Si Unul Din Proiecte L-am Primit,adica Stim Ce Avem De Facut,dar Ne Mai Trebuie Unul,
Cum Se Aduna 2 Fractii Si Cum Se Scad 2 Fractii
Ce Schimbari Au Loc Primavara, Toamna,vara,iarna A Animale Si Plante?stiu Ca Nu Este Intrebare De Matematica Dar Va Rog AJUTORRRRR!!!!!!!
Triunghiul ABC Dreptunghic In A Are Un Unghi De 15 Grade.Sa Se Demostreze Ca Inaltimea Din A Este 1/4 Din Ipotenuza.
Un Lot De Pamint De Forma Dreptunghiulara Are Lungimea De 45 M.Stiind Ca 360m(patrat) Reprezinta 40% Din Aria Lotului,aflati Latimea Lui
Rezolvatii Sistemele:a) X+3y=6-2x+5y=-1b)0,01x+0,02y=0,50,03x-0,05y=-0,7c)0,1(6)x+ 0,8(3)y=12,(6)x+1,(3)y=4
Peste 3 Ani,suma Varstelor A 3 Frati Va Fi 30.Cati Ani Are Fiecare Copil,stiind Ca Cel Mai Mare Are Cu 3 Ani Mai Mult Decat Ceilalti Doi,care Sunt Gemeni?
Selectati Din Primele Cinci Strofe Ale Poeziei Secventele Care Se Refera La Cele Doua Ostiri Aflate In Conflict Din Balada Culta Pasa Hassan.
1) Determinati A∧B, Daca:a) A={x∈Z |1-x|<5} Si B={x∈Z |x|>4}b)A={Y∈Z|Y+1| >2} B={t∈Z | 2T+3| <7}
Care Este Cel Mai Mic Numar Natural De Trei Numere Diferite, Dar Cel Mai Mic Numar Natural Scris Cu Trei Cifre Impare Diferite?