RO Study
👤
Mariasamantha370
Mariasamantha370
31-08-2021
Matematică
a fost răspuns
Cum se continua cos^2 x=0
Răspuns :
Albatran
Albatran
31-08-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
cosx=0
x= (2k+1) π/2, k∈Z
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Modul De Formare A Cuvântului ,,cântarea,,!!
Calculeaza Concentratia Procentuala A Unei Solutii Rezultate Prin Adaugarea A 30 G Soda De Rufe Peste 120 G Apa Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Este Urgent.
Explica In Ce Imprejurari Folosești Cele Doua Forme De Viitor Din Propozițiile "vom Merge La Concurs" Si "am Sa Merg La Concurs"!!!!! REPEDE!!!!VA ROG!!!!!!DAU
La Ce Nr Mam Gandit Daca Injumatatindul Am Obtinut Un Nr De 6 Ori Mai Mic Decat 516
Suma A 3 Numere Naturale Este 7050.Daca Din Fiecare Se Scade Acelasi Numar De Obtin Numerele 3600, 1600 Si 1400.Afla Numerele Initiale
Fie Triunghiul ABC: a)Unghiul Opus Laturii [AB] Este... b)Unghiul Alaturat Laturilor [AB] Si [BC] Este...
Offering Food And Drink would You Like A Sandwich? yes,please. what Sort Would You Like ? id Like Chicken Please. ok, Help Yourself Would You Like Something To
O Comunere Mica Despre Iarna Va Rog Ajutatima
⬆text⬆Formuleaza:a) Un Salut Adresat Furnicii De Catre Greiereb) O Intrebare Pusa De Furnica Greierului VA ROG REPEDEEE
RAspunde La Întrebări:. 1 Cu Ce Il Ajuta. Solzi Peștelui Pe Peste? 2CU CE IL AJUTA PE Cactus Țepii? 3 CU CE IL AJUTA PE Pelican CIOCUL ?