RO Study
👤
Sarbcipri
Sarbcipri
31-08-2021
Matematică
a fost răspuns
Ma puteti ajuta cu o problema ? Ex 4
Răspuns :
Toradzkaya
Toradzkaya
31-08-2021
Răspuns:
rezolv subpunctul a) si restul merge asemanator
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie O Propozitie Cu C-a-i
Un Grup De Copii S-au Asezat In Coloane Si Au Observat Ca Daca Se Asezau Cate 6, Ramaneau Pe Dinafara 4 Copii, Iar Daca Se Asezau Cate 8, Ramaneau 6 Elevi Afara
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Scrie Daca Biletul De Intrare De La Aqua Park Costa 45 Lei Adulti Si 15 Lei Copii Aflati..cu Cat Se Reduce Pretul Daca Pentru Un Gru
Se Considera Progresia Aritmetica(an) N>1 In Care A=-3 Si R=3. Sa Se Calculeze A8 .
Cum Arată Orasul Smaraldelor? (80-100 Cuvinte)
Noteaza In Spatiul Liber,cazul Si Functia Sintactica Si Tipul Fiecarui Pronume Scris Mare. LUI I-am Daruit O Floare. Fetei ACESTUIA I-am Daruit O Floare. AI NOI
Fie E(x)= 3x/3x Patrat+2x-1 * [1+ [tex] \frac{3x+ X^{2} }{x+3} ] - \frac{7x-3 X^{2} }{9 X^{2} -1} [/tex] , Unde X Apartine De R - {-3;-1;-1/3;1/3). a) Aratati
Transcrie Din Ultimul Paragraf: "-Mi-a Adus Azi Un Om De La Tribunul Hartia Asta Si A Lasat-o In Mana Slujnicei, , Ca Eu Eram Dusa Pentru Un Parastas La Cimiti
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine Cu O Problema A Fratiorului Meu: Treimea Unui Nr Este Egala Cu Cincimea Altui Nr, Iar Suma Celor Doua Numere Este 840. Aflati Cele
Aratati Ca Numarul 25 La Puterea 2013 Este Patrat Perfect