RO Study
👤
JelloYello
JelloYello
24-08-2021
Matematică
a fost răspuns
cat face 1+3+5+7+......+2021
Răspuns :
Elena1245
Elena1245
24-08-2021
Sper ca te-am ajutat și îmi dai …
Coroana ??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Două Propoziții Subordonate Diferite Din Ultimul Alineat Al Textului Dat Precizând Felul Acestora Cercetarea Etnografica De Teren Este Realizata De 5
(48-X):2-9:3+5=10 Va Tog Ajutatima! Va Dau Coroana
Pe 2c Vă Rog Dau Coroana URGENT
36. Compuneți O Problemă Care Să Se Rezolve Prinexerciţiul:a. (24 + 48 + 40) : 8 =b. (56 + 77 + 140) : 7 = VA ROGGG DAU COROANA SI MA SI ABONEZ
(S+S×S):8=S(METODA INCERCARE-EROARE)
1. O Secerătoare Seceră O Suprafață De 0,72 H In Timp Deo Oră, Avansând Pe O Lățime De 2 M. Ce Putere Dezšoltă Motoruldacă Forţa De Tracțiune Este 1 800 N, Iar
Fie A Si B Masurile Complementului Respectiv Suplementului Unui Unghi. Determinati Masura Unghiului Daca A/b = 1/4(pune-ti Si Rezolvare Pls)
Vlad Si Dragos Au Cumparat Un Set De 60 De Abtibilduri . Daragos A Cumparat Cu 12 Abtibilduri Mai Multe Decat Vlad . Determinati Nr Abtibildurilor Folosite De F
Cine Poate Sa Îmi Rezolve Și Mie Aceste Exerciții? Îmi Trebuie Pana Luni! Va Rog!
3 Completează Textul De Mai Jos Folosind Cuvintele Lipsă Pentru A Scoatela Iveală Metoda De Creare A Jucăriilor (absolut Uimitoare!).de Crăciun Și-au Înfăptuit