RO Study
👤
0sergiu
0sergiu
11-05-2015
Matematică
a fost răspuns
toate formulele triunghiului echilat
Răspuns :
Gogeleraluca
Gogeleraluca
11-05-2015
baza ori inaltimea supra doi ( aria) S=BxI/2 (la modul general)
Aria unui triunghi echilateral = a la patrat radical din 3 supra patru
ca sa afli inaltimea= a radical din 3 pe 2 Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Limba Engleza Cum Sa Scriu Lesson Four Ex.4?
Găsiți Felul Propozițiilor Subordonate:SI CAT ERA DE CUMINTE BATRANICA NU S A MAI PUTUT STĂPÂNII...A BIRUIT O PLANSUL.DE MULTE ORI A DAT EL SA PLECE SI EA L A
Completează Spaţiile Libere Cu Formele Potrivite Ale Verbelor La Viitor: 1)Dacă Norii____jos De Tot,______ger Mare 2)Dacă Norii______,atunci_______frig. 3)Dacă
Raspandirea Vegetatiei, Faunei Si A Solurilor Este Influentata De Clima Si De Vecinii Romaniei corectati Voi Plz
Determinați Fractii Zecimale Finite,fractii Zecimale Periodice Simple Si Respectiv Fractii Zecimale Periodice Mixte De Forma N/30,unde N Este Un Număr Natural
Scrie Care Este Concluzia Pe Care O Poți Formula Pe Baza Următoarelor Enunțuri Din Textul Barza Propozițiile Bărzoiul Este Cel Care Adună Bețișoarele Iar Femela
5 Probleme Grele Pentru Clasa 3 Îmi Trebuie Repede !!!!! Mâine Am Concurs !!!!! Ajutorrrrrrrr !!!!!
Menționează Genul Și Cazul Substantivelor Subliniate În Textul Dat:baietelului,expoziția
Găsiți Sinonime Pentru Următoarele Cuvinte Și Expresii Subliniate Din Text:mulțimea Păgână, Gloată, E Groasa Și Vai, A Manca Pământul, A Da Scăpare, A-i Da Drep
Alcatuigti-mi O Propozitie Cu Cuvantul Hidrounic!! Va Rogg!