RO Study
👤
Raulhotea888
Raulhotea888
19-08-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rog frumos !!! , dau coroana
Răspuns :
Bibi6977
Bibi6977
19-08-2021
Răspuns:
Nu știu din ce texte sunt întrebările, te rog atașează și textele.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Calator Parcurge In Prima Zi Jumatate Din Drumul Pe Care-l Avea De Parcues .a Doua Zi Parcurge 12% Din Rest, Iar In Ultima Zi Parcurge Restul De 4,4km.determ
Care Sunt Personajele Din CALIN NEBUNUL Scris De Mihai Eminescu?
Cum Calculez Asta: (1+3+5+...+15)/(1+3+5+...+19)
Transforma Din Fracctie Zecimala In Fractie Ordinara 2,(5)=......P.S. As Dori Sa Eliminati Si 2 Ca Sa Vad Cum Se Calculeaza.
Datimi Va Rog O Compunere Cu Titlul ''la Tara''
Sa Se Determine Ecuatia Dreptei Care Contine Punctul A(1,1) Si Este Paralela Cu Dreapta 4x+2y+5=0.(treceti Si Formulele Pe Care Le-ati Aplicat, Am Gasit Raspuns
Calculati Lungimea Unui Arc De Cerc Cu Masura De 72 De Grade , Daca Raza Cercului Este De 15 Cm , Va Rog Am Nevoie Uregenta De Rezolvare Pana Maine !!!
Prezentati Un Argument Prin Care Sa Explicati De Ce Debitul Amazonului Depaseste Cu Peste 50% Debitul Fluviului Mississippi,in Conditiile In Care,dupa Ceilalti
1) Un Trapez ABCD Are Bazele ABIICD,AB=4dm Si DC=18dm.Calculati Lungimea Liniei Mijlocii A trapezulu Si Lungimea Segmentului De Pe Linia Mijlocie Cuprins Intre
Calculati Cea Mai Mica Valoare A Numarului N=9ab+5ac Stiind Ca A =4 Si B+c=8,unde B Si C Sunt Numere Naturale Nenule.