RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-08-2021
Matematică
a fost răspuns
plssss dau coronaaa help
Răspuns :
Laura
Laura
14-08-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hai Sa Vad Daca Sunteți Deștepți !!!!!!
Buna Am Nevoie De Ajutor! Efectuati: 1/12+1/23
4) Rezolvati Ecuatiile: A)5x+35=0, X E (aparține) Zb)-3x+7=0, X E(apartine) Qc)4x+1=6-3x, X E(apartine) Zd)4(x-radical Din 3)=x+5radical Din 3, X E Re)3,6-2/5=0
În Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD Cu Măsura Unghiului ABC De 120 Grade Și Lungimea Segmentului BD Egală Cu 4 Cm. Atunci Perimetrul Triunghiului A
Desenează: A) Un Paralelogram Având Lungimea Laturilor De 4 Cm Şi 2 Cm; B) Două Drepte Perpendiculare; C) Un Unghi Obtuz.
Va Rog Repededau Coroanaaa
Ai Aflat Din Text Dorința Fetiței Tu Ce Crezi Despre Aceasta? În Text Se Menționează Că Fetița De Sub Umbrelă Este Cea Mai Veselă Fetiță De Pe LumeÎn Cele Din U
Vă Rog Să Mă Ajutați Mult Am Nevoie Urgent Pentru Că Este Tema La IstorieEXERCITIUL 1: PRECIZAȚI PE BAZA SURSELOR (1,2) CE ESTE ISLAMUL ȘI NUMIȚI CARTEA SFÂNTĂ
Realizează An 7 Enunturi O Descriere A Animalului Tau Preferat De Care Ai Grija (animalul Meu Preferat Este Cainele) P.S.->dau Coroana Plissssss Urgenttt
Observă Corpul Alăturat, Obţinut Prin Alăturarea Mai Multor Cuburi Mici. Câte Cuburi Mici Conţine Corpul Dat?