RO Study
👤
Andrageaninab21
Andrageaninab21
12-08-2021
Matematică
a fost răspuns
cu explicatie va rog
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
12-08-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Face 6:8= ? Curest Trebuie! Va Rog ! Urgent!
Intr-o Librarie Sunt 3 Elevi.primul Cumpara Un Numar De Caiete,al Doilea Cumpara Cu Un Caiet Mai Mult Decat Primul Iar Al Treilea Cumpara Cu Un Caiet Mai Mult D
Am Mai Pus O Intrebare Din Cazuri Pt. Ca Nu Ma Decurc Prea Bine!!Imi Spuneti Si Mie O Prop. Cu Cuvantul Copil In Cazul Ac. Cu Functia De Nume Predicativ Si Inca
Nitrarea Benzenului Din Reactia C6H6 + HONO2 ce Rezulta Din Reactia De Mai Sus???
Irina ,Radu Si Marius Au Inpreuna 750 De Timbre .Irina Are Cu 30 De Timbre Mai Multe Decat Radu ,ia R Marius De 4 Ori Mai Ulte Decat Radu .Cate Timbre Are Fieca
Aflati X,y,z,t, Stiind Ca X+y+z+t=360 Si Sunt Invers Proportionale Cu 2 Supra 5 , 2 Supra 7 , 2 Supra 5 Si 2
Analizati Prdicatul Nominal Am Hotarat Sa Incep
La Aniversarea Sa, Dragos A Impartit Celor 10 Invitati 80 De Bomboane In Mod Egal.Fiecare Invitat A Impartit Bomboanele Primite Cu Fratele Sau. Care Este In
Alcatuieste Enunturi In Care Pronumele "dumneavuastra" Sa Aiba 7 Functii Sintactice Diferite
DESCHID O CARTE. DACA FAC SUMA CELOR DOUA PAGINI OBTINI 21 LA CE PAGINI AM DESCHIS CARTEA?