RO Study
👤
Blazinycriss
Blazinycriss
11-08-2021
Biologie
a fost răspuns
Buna
Sange neoxigenat=Dioxid de carbon?
Răspuns :
Crististelistu70
Crististelistu70
11-08-2021
Răspuns:
daca sangele este neoxigenat atunci este cu CO2 iar daca este oxigenat este cu O2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Un Rezumat La Broasca Saltareata Din Tinutul Calaveras De Mark Twain Plzzz
În Enunțul : Ceilati Erau Pe-afara,după Treburi,subiectul Este Exprimat Prin Pronume Relativ?
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor: (de) Tara= asezate= bun= Moara Cu Noroc= Cand= alti= (inaitea) Morii= a Macina= (pe) Care=
Am Nevoie Repedeeeeeee De Ajutor (problema Cls. A4a): Suma Dintre Un Numar, Jumatatea Succesorului Numarului Par Si Triplul Predecesorului (numar Par) este 292.
Suma A Doua Numere Este Mai Mare Decat Diferenta Lor Cu 36.Afla Numerele,stiind Ca Diferenta Lor Este De Patru Ori Mai Mica Decat Suma Lor.
Precizati Cate Un Sinonim Contextual Adecvat Pentru Urmatoarele Cuvinte Din Text: Castaniu, Buclat (usor Buclat), Delicat ( Aramiu Delicat Al Obrajilor) ,totde
Lumea Sunetelor Este Fascinanta. Realizeaza Mai Jos Topul Preferintelor Tale Muzicale.
Analizati Cuvintele Din Propozitia: Dascalul Ne-a Povestit Din Copilaria Lui. Va Rog Dati-mi Un Raspuns Rapid! :))
In Scoala Noastra Invata 800 De Elevi,repartitia Lor Pe Cicluri De Studiu Fiind Cea Din Figura Alaturata.Numarul Elevilor De Gimnaziu Este... Gimnaziu:45 % Pri
Urgent !!! Cauta In Literature Si Da Exemple De Personaje Care Se Poarta Frumos Cu Lucrurile.