RO Study
👤
Marilen
Marilen
13-05-2014
Studii sociale
a fost răspuns
Care este ultima tara care a intrat in UE?
Răspuns :
RusuGeorgiana
RusuGeorgiana
13-05-2014
Croatia a intrat, asa stiu
Answer Link
Miky93
Miky93
13-05-2014
Croatia este ultima tara care a aderat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prețul Unei Rochii Este De 5 Ori Mai Mare Decât Al Unei Camasi.Daca. Dacă Micșoram Prețul Rochiei Cu 30 De Lei Și Mărim Prețul Camasii Cu 10 Lei, Rochia Va Fi D
Va Rog Ajuatati-ma! Explicati Urmatoarele Cuvinte: Abdicare: Subjugate: Suverană: Alianțe: Va Rog Dau Coroana + Multumesc!!!
Viteza Cu Care Atinge Solul Un Corp Lasat Liber De La H=0,8 M Este: a)16m/s B)8m/s C)4m/s D)2m/s... VA ROG CAT MAI REPEDE...
Determinați Ecuația Asimptotei Spre - Infinit F(x)=(x^2+2x+m)e^x. Imi Puteti Explica Va Rog Cum Se Rezolvă Limitele Cand Apare E^x?
Scrieti Ca Produs De Trei Factori X³-xy²; A(x+1)²-a(x-1)²;(x²+7)²-16(x²+7)
Pentru Paște, Am Vopsit 30 De Oua.Mama A Vopsit O Treime Din Total ,eu O Jumătate Din Cât A Vopsit Mama,iar Bunica Restul.a)cate Ouă A Vopsit Bunica?b)colorează
Intr-o Cutie Sunt12 Creioane Rosii, 14 Albastre, 16 Negre. Cate Creioane Trebuie Extrase,fara A Ne Uita La Ele, Pentru A Fi Siguri Ca Am Extras Un Creion Rosu.
Mă Puteți Ajuta? Va Rog!
Va Rog Cineva Sa-mi Spuna Ce Am Gresit La Programul Meu..imi Zice Ca In Functia Main "n" Este Neinitializat Ceva De Genu'..Va Dau Si Enuntul Problemei: Se Dă Un
Ex 22 Punctele A Si B