RO Study
👤
Iulia03820
Iulia03820
03-08-2021
Matematică
a fost răspuns
primele le stiu,dar c și d nu
Răspuns :
Andreeab14
Andreeab14
03-08-2021
Răspuns: c) 1:-1/3=1*(-3)=-3
d) 1/3
Explicație pas cu pas:
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Egaleaza Nu Intelg Nimik ! :( :( Si Exemple Va Rog Ca Sa Inteleg Ca Ma Asculta !
Vă Rog, Ajutați-mă La Două Exerciții :1. Valoarea Morfologică A Cuvintelor Care Și Câteva Din Fraza : ” ...ca Un Plonjor care Face câteva lungimi De Piscină.2.
Cristian Plantează Un Puiet De Brad Lângă Cabană, Unde Densitatea Aerului Este ρ=1,1kg/metru Cub. . În Timpul Plantării, El Respiră De N 200 1 = De Ori. Calcul
Un Fermier A Recoltat Intr-o Toamna 18 Tone De Cartofi.El A Sortat Cartofii,alegand 14 Q (cei Mai Mici) Pentru Insamantare , 600 Kg (cei Mai Mari) Pentru Consum
Ajutor .eu Am Fcaut Dar Vreau Să Vad Daca Am Facut Corect..:)Calculati Aria Discului Cu Raza De :a)8cm
Necesitate Unui Sistem De Invatamant De Calitate In Orice Parte A Lumii..Opine. Imi Trebuie O Compunere De 10 Randuri.
AFLATI VOLUMUL UNUI CUBOID CU DIMENSIUNELE 3CM 5CM 8CM
1. formati Si Alte Derivate De La Acelasi Cuvant de Baza Si Alcatuiti Scurte Propozitii Cu Acestea.2. Gasiti Derivate ale Urmatoarelor Cuvinte Din Text: Padur
1.Trasnform The Direct Speech Into The Indirect. A.nick Said:''there Are Many Rivers In England''. B.the Teacher Asked:"ehere Are The British Isles Situated?"
Cat E Sinus De 45 De Grade?