RO Study
👤
Shela0102
Shela0102
30-07-2021
Limba română
a fost răspuns
Ajuta va rog..mersi mult
Răspuns :
Andrei9595
Andrei9595
30-07-2021
Răspuns:
Pt ca aici e soare
Ne stropeste pe picioare
Sus pe cerul cel senin
S-atinga nisipul fin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Stie Proprietatile Radicalilor Si A Logaritmilor? Cu Tot Cu Exemplu La Fiecare
Eu Am Niște Lecturi Suplimentare Și Am De Făcut 2 Legende Populare Românești. ATENȚIE! Vreau POVESTIRE Nu REZUMAT! Cum Ar Fi Ghiocelul Și Soarele Și Luna
În 143,88 Ml Soluție Concentrată De Acid Sulfuric Cu Densitatea De 1,39 G/cm3 Se Află Dizolvată O Masă De Acid Sulfuric Pur Care Conține 2,89 * 10 La Puterea 25
Pe 3 Rafturi Ale Unei Biblioteci Sunt 66 De Carti. Numarul Cartilor De Pe Rafturi Reprezinta 3 Numere Consecutive Pare. Danut Mai Aseaza 35 De Carti Pe Al Doile
DAU COROAN!!!!!Alcatuieste Doua Enunturi,in Care Cuvantul "un" Sa Fie Mai Intai Articol Nehotarat,apoi Numeral Cardinal.DAU COROANA CELUI CE MA AJUTA PRIMUL!!!!
En Plein Dans L'actualiteFRANCOIS: Eh Bien, Astuce Toujours Le Nez Dans Les Papiers . On Ne T'entend Plus Depuis Deux Jours. Que Se Passe-t-il? Mon Cecile M'a P
Numerele Naturale A Si B Sunt Direct Proporționale Cu 2 Si 5. a) Determinati P, Astfel Încât A=p%b. b) Daca 3a + B= 44, Calculate Valoarea Numărului 5a–b.
Scrieţi Un Program Pascal Care Citeşte De La Tastatură Un Număr Natural N (n∈[2,20]) Şi construieşte În Memorie Un Tablou Bidimensional Cu N Linii Şi N Coloane
Intro Scoala Sunt 200 De Elevi 30% Sunt Baieti ..numarul Baietilor Din Scoala
AJUTOR!!!! As Vrea Si Eu O Compunere De 10-15 Randuri Cu Titlul Aventura In Penarul Meu