RO Study
👤
Cineva8862
Cineva8862
16-07-2021
Matematică
a fost răspuns
Aratati ca A C B ,unde:
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
16-07-2021
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poze
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ex 16 Punctul C,d Va Rogggg Dau Coroana Va Implor
Imi Trebuie Urgent, Dar Trebuie Sa Fie Cu Metoda Figurativa.
Ex 1 Va Rog Frumos Va Dau Toate Punctele Care Le Mai Am.La Punctul B) Mai Scrie 0,4+ 0,(6) Supra 3 La A 2+ 2 La A 3-5 La 0
B) What Was/wasn't There In Your Neighbourhood 50 Yearsago? Write Sentences In Your Notebook. Think About: Cinema,park, Supermarket, Blocks Of Flats, Houses, Ca
Dati Exemple De Parghii De Ordinul 1 In Afara De Balanta,cleste,lopata,ranga,balansoar,foarfeca,patentul
Notează Câte Trei Însușiri Deosebite Pentru Următoarele Substantive:lumină,colb,ciripit,cer,streașină,frunză Dau Coroană La Cel Mai Rapid Răspuns!!
Notează Câte Trei Însușiri Deosebite Pentru Următoarele Substantive:lumină,colb,ciripit,cer,streașină,frunză Dau Coroană La Cel Mai Rapid Răspuns!!
Alcătuiește Un Scurt Text De Șase Enunțuri În Care Să Folosești Următoarele Verbe Participa, Se Antrenează, Propune, Alearga, Se Împiedică, Ajuta, Priveau, Se S
Pe Un Șantier S-au Sapat 100 M Șanțm. În Prima Zi S-au Săpat 2/5 Din El, A Doua Zi 2/4 Din Rest,iar A Treia Zi Restul. Cat M S-au Săpat A Treia Zi?
Va Rog Sa Îmi Transformați Aceste Propoziți La PAST TENSE SIMPLE : 1) Am Fost Aseară La Spectacol 2)Aseară Nu Mi-am Făcut Teleme 3)Ai Ascultat Noul Ei Cântec