👤

Interpretează următoarele versete din I Corinteni 6, 12-13: ,,Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva. Bucatele sunt pentru pântece și pântecele pentru bucate și Dumnezeu va nimici și pe unul și pe celelalte. Trupul însă nu e pentru desfrânare, ci pentru Domnul, și Domnul este pentru trup."

* Religie ortodoxa pls am nevoie urgent..

Răspuns :

Înterpretează următoarele versete din Corinteni 6, 12-13:

Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos.

Aceasta înseamnă că avem libertate în toate, dar trebuie să alegem doar ceea ce este bun pentru noi și fără de păcat.

Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva.

Aceasta înseamnă că sunt multe în jurul nostru și chiar putem să obținem orice, însă trebuie să avem puterea de a ne stăpâni.

Bucatele sunt pentru pântece și pântecele pentru bucate și Dumnezeu va nimici și pe unul și pe celelalte.

Aceasta înseamnă că Dumnezeu a lăsat hrană pentru om și pe om ca să mănânce, însă nu cu lăcomie, pentru că Dumnezeu are puterea de a lua și bucatele și omul, așa că totul trebuie să fie cu măsură.

Trupul însă nu e pentru desfrânare, ci pentru Domnul, și Domnul este pentru trup."

Aceasta înseamnă că dacă Dumnezeu ne-a dat un trup, noi trebuie să avem grijă de el, pentru că Dumnezeu ne-a făcut pentru a face totul în numele Lui, așa cum și Dumnezeu este mereu pentru noi.

Mult succes!