RO Study
👤
Antoniagbratu
Antoniagbratu
06-07-2021
Matematică
a fost răspuns
24. subpuctele a, b si c.
Răspuns :
Nitugheorghe57
Nitugheorghe57
06-07-2021
Explicație pas cu pas:
Mult succes în continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Mana De Ajutor! Un Eseu De Opinie In Engleza Care Se Bazeaza Pe Citatul Urmator: " It Takes Only A Smile To Make A Dark Day Seem Bright." Va Rog!
Media Geometrica A Numerelor A=|4√5-9| Si B=|4√5+9| Este Egala Cu... . ?
PRASLEA CEL VOINIC SI MERELE DE AUR : 1) de Ce iese Praslea Intotdeauna Invingator ? 2) in Ce Se Transforma Cele Doua Personaje ( Praslea Si Zmeul Care Furas
Dati Exemple De:-corpuri Care Au Energie Cinetica Datorita Miscarii Lor De Translatie Sau De Rotatie -sporturi In Care Intervine Energia Cinetica-unelte A Caror
O Firma Are 120 De Angajati . Determinati Numarul Barbatilor Angajati In Firma , Stiind Ca Numarul Femeilor Reperezinta 20% Din Numarul Baietilor
Trece Urmatoarele Verbe La Timpul Viitor :merg , Stiu , Spun , Am , Iau , Vad , Stii , Spui , Mergi , Ai , Iei Si Vezi .Ms .
6x La A2a +( m - 1 ) x - M= 0 x=1/2. multumesc! :)
Avem Trei Nr.consecutive Pare.Daca Adunam Jumatatile Lor Obtinem O Suma Care Este Cu 53mai Mare Decat Al Doilea Numar.Care Sunt Cele 3 Nr.?
Ajutati-ma Va Rog Frumos ! (x+1) La Patrat + 2(x-7) +1a. Aratati Ca Expresia Este Agal Cu (x-2) (x+6)b.calculati E(-1)
[tex] \frac{(x+1)³ -3(x-1)-4}{(2x+3) ^{3}-9} [/tex]