RO Study
👤
Sandrucristina54
Sandrucristina54
30-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Repedeee! Va rog!!!!!!
Răspuns :
Darianistor3111
Darianistor3111
01-07-2021
Răspuns:
sper sa fie bine.La 11 mi-a dat cu virgula dar si cu perioada
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Caracterizat Această Strofă , Prin Exemple După Caracteristica Odei: 1.conține O Invocație Retorică 2.conține Indemnuri Orifective 3. Caracter Retoric 4.evoc
Redactează O Scrisoare Numele ONG Ului Tău Către O Personalitate Pe Care Dorești Să O Detemi Să Se Implice În Activitățile Proiectelor Tale VĂ RIG SM NEVOIE FF
Subiectul II-lea (10 Puncte) Zintă, În Minimum 50 De Cuvinte, Perspectiva Narativă Din Fragmentul De Mai Jos: Aventura Conștiinței Mele A Început Într-o Zi De I
4. La Înşeptitul Lui 8 Adaugă Câtul Numerelor 7 Și 5 5. La Diferența Numerelor 618 Şi 344 Adaugă Sfertul Lui 36. Află Sfertul Catul Numerelor 32 Și 4 Mărește
Într O Cutie Sunt 35 De Bile 10 Roșii 10 Galbene 10 Verzi Iar Celelalte Cinci Bile Sunt Unele Albe Și Altele Negre Care Este Cel Mai Mic Număr De Pe Care Trebui
Cine Mă Ajută Vă Rog Frumos
A Furnică. Nu Să Scrii Versuri Libere, Fără Rimă, După Model, Păstrând Sau Înlocuind Cuvintele-cheie: Poate Exista O Patrie Fără O Casă Părintească 1 2 Nu Poate
3. Se Consideră Funcția F: RR, F(x) = X√√2+2. a) Arată Că Aria Triunghiului AOB Este Egală Cu √2, Unde A Şi B sunt Punctele De Intersecție A Graficului Funcției
Ma Puteti Ajuta Va Rog?
Speranța De Viață Este Mare, Peste 70 Ani, Cu Unele Diferenţieri Pe Baza Informațiilor De La Pag 58 (Geoinfo) Precizați Acele Abateri De La Criteriile Prezentat