RO Study
👤
Denisxgame15
Denisxgame15
22-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 5 si 8 plzz
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
22-06-2021
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
<7Scrie Cuvintele Cu Sens Opus:bătrân 7iubire +LINTsălbatic +Tsălbatic + 7bucuros
Schema Problemei A) La O Școala ...
Se Neutralizeaza 200 ML Solutie H2SO4 2,5M Cu 250 ML Solutie KOH De Densitate 1,2 G/cm3 . Concentratia Procentuala Si Molara Ale Solutiei De KOH Sunt: a) 4M, 18
Un Biciclist Trebuie Sa Parcurga 27 Km.intr O Zi, Si 18 Km.in Alta Zi . In Cite Ore Va Parcurge Biciclistul Toata Distanta, Daca Se Deplaseaza Cu Viteza De 9 Km
Scrieți Programele Pentru Desenarea Figurilor Ce Urmează: A)
Ti-ar Placea Sa Lucrezi Intr-o Fabrica De Ciocolata? Ce Fel De Ciocolata Ti-ar Placea Sa Inventezi Raspunsul Meu:Daca Mi-ar Placea Sa Lucrez Intr-o Fabrica De C
Tatăl, Mama, Fiul Si Fiica Au Împreună 85 De Ani. Peste 15 Ani, Mama Va Avea Suma Vârstelor Copiilor. Stiind Ca Mama E Mai Mica Cu 4 Ani Decât Tatăl, Iar Fiul E
O Scrisoare Pentru A Ruga Frumos Pe Doamna Director Sa Bage O Ora De Actorie Pe Scoala Marin Preda Nr 10. Vă Rog Frumos Să Mă Ajutaţi!
Două Baloturi De Stofă Au Împreună 638 M După Ce Sa Vândut Din Primul Balot 146 M Iar Din Al Doilea 84 În Cele Două Baloturi Au Rămas Același Număr De Metri Câț
Cum Aflu Grupa Si Perioada Pt Ca Si K?