RO Study
👤
Cristinadenisa25
Cristinadenisa25
21-06-2021
Matematică
a fost răspuns
.va roggggggf.e urgenttt.
Răspuns :
Djnssnksekee
Djnssnksekee
21-06-2021
Răspuns:
=45*41' asta este raspunsul
Answer Link
Graty75
Graty75
21-06-2021
45°41'
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Toate Nr De Forma: A)3Y892: b)253Y9: C)Y28365: D) Y8Y8Y. VA ROG CINE MA AJUTA !
Imi Spuneti Si Mie Exeplicatia Semnelor De Punctuatie Din Dialogul Acesta?-Sa Ti Le Curat? Repeta Gepetto Uimit. N-as fi Crezut Niciodata, Baiatule,ca Ai Gatul
Care Este Cuvantul Cu Inteles Opus Pt ''pierduti''?
Muzeul Trovantilor Se Află La 38km De Ramnicu Valcea Şi La 8km De Horezu.Vizitarea Lui Este Gratuită .Determină Cel Mai Scurt Traseu Din Oraşul Tău (al Meu Este
1.Impartiti Suma Primelor 10 Numere Naturale Pare La Suma Primelor 10 Numere Naturale Nenule. 2.Aflati Toate Numerel De Forma 23ab Care Se Impart Cu Rest 0 La 4
Formulati Cate O Propozitie Afirmative In limba Engleza Folosind Cuvintele believe Eat Flow go grow Make Rise Tell translate
Urgent!explicati Rolul Pe Care Il Are Semnul Exclamarii In Secventa "pasarile Au Mintit!
√(3x-1) - √(3x+1) > -1
Un Funicular Coboara Bustenii De Pe Un Deal Cu Inaltimea De 75 M Fata De Orizontala.Lungimea Firului Funicularului MN=150 M.Sub Ce Unghi Este Intins Firul Funic
1. Aflati Elementele Multimii A={x E Numerelor Intregi|-9<3x-2mai Mic Sau Egal Decat 7}2. Dupa Ce A Parcurs 2/3 Din Drum, Unui Biciclist I-au Mai Ramas De Pa