RO Study
👤
MihaiIlusca
MihaiIlusca
10-05-2015
Geografie
a fost răspuns
ce fel carboni exisata
Răspuns :
Georgiigeorgiana14
Georgiigeorgiana14
10-05-2015
Exista 3 feluri de carbonii :
1.Naturlai
2. Artificiali
3. Organici
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Text Din 5-7 Propozitii In Care Sa Folosesti Cel Putin 5 Numerale De Exemplu: Tata A Cules Doua Ciuperci Doua Este Numeral La Materia Limba Romana Urgent V
Daca Ati Citit Textul Vizita De Ion Luca Caragiale Puteti Sa Imi Faceti Un Dialog Din 10 Replici Intre Ion Si Fiul Sauva Roooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Care Sunt Numerele Naturale Care Au Cifra Unitatilor Mai Mica Decat Cifra Zecilor Cu 1?
Evaluare Clasa A2 A vulpea Si Ursul S Au Luat La Intrecere Cate Kg Au Fiecare Vulpea Eu Am Un Nr De Kg Egal Cu Nr format Din O Unitate De Ordinul3 Doua Unitati
Raspunde La Intrebari ,folosind Informatiile Oferite De Harata :a) Cum Se Numeste Ramura Vestica A Carpatilor ? b)in Ce Parte A Tarii Se Afla Campia Romana ?c)
Compune Si Rezolva O Problema Dupa Formula 2a+2b
Cum Se Analizeaza Substantivul,adjectivul,verbul,? :) :D Multumesc !
Construiti Enunturi Cu Urmatoarele Locutiuni Verbale: A Prinde Cu Mata-n Sac, A-si Aprinde Paie-n Cap, A O Lua La Sanatoasa, A Se Da De-a Dura. Va Rog Ajutat
Ma Ajuta Si pe Mine Cineva La Acest Exerciciu 1000÷100×[1000000-(315×3÷9+986428)]
Va Rog Ajutati-ma Cu Urmatorul Exercitiu :Se Considera Sirul De Fractii: 1/2;3/4; 5/6;...; a) Scrie Urmatoarele Patru Fractii Din Sir. La Raspunsuri Scrie Ca U