RO Study
👤
Tirona04g
Tirona04g
20-06-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog repede dau coroana
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
20-06-2021
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Trei Pixuri Si Doua Caiete Costa 38 Lei.Cinci Pixuri Costa Cu 20 De Lei Mai Mult Decat Un Caiet.Aflati Pretul Fiecarui Obiect. 2.Fie A(n)=n ( La Puterea
Va Rog Frumos 50 De Transformari Sau 25/30 Din N(niutoni); Grade C(celsius) ; Kg ; H(ore) ; S(secunde) ; Submultipli/multiplii Metrului Cub ; submultiplii/multi
Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos!!o Compunere Despre Cum Sarbatoresc Pastele In Familia Mea.Mii De Multumiri Le Datorez Celor Care Ma Ajuta!;))))))))))
1.Construiti Doua Exemple ,in Care Forma Te Sa Reprezinte: A.un Pronume Personal B.un Pronume Reflexiv. 2.Alegeti Raspunsul P
Cine Imi Poate Face Rezolvarea Acestui exercitiu de Geometrie? :Triungiul ABC Are Masura Unghiului B De 60 De Grade, Masura Unghiului C De 45 De Grade, Iar AD
Cine Imi Poate Face Rezolvarea Acestui exercitiu de Geometrie? :Triungiul ABC Are Masura Unghiului B De 60 De Grade, Masura Unghiului C De 45 De Grade, Iar AD
Selectati Din Urmatorul Enunt ,un Cuvat Cu Functia Sintactica De Atribut Adj. Si Unul Cu Functia Sintactica De Complement Circumstantial De Loc:"Un An De Antren
Rolul Matematicii In Viata Unui Om-cateva Fraze
Adrian S-a Gandit La Un Nr , L-a Impartit La 2, Apoi La 3 Si A Obtinut Catul 13. La Ce Nr S-a Gandit Adrian?
1. Se Considera Un Trapez . a) Rotim Trapezul In Jurul Bazei Mici ; b)Rotim Trapezul In Jurul Bazei Mari ;Cand Este Mai Mare Volumul Obtinut, In Cazul A) Sau In