RO Study
👤
Jucandp8bj0l
Jucandp8bj0l
19-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Toate exercițiile va rog
Răspuns :
Nitugheorghe57
Nitugheorghe57
19-06-2021
Răspuns:
!
Explicație pas cu pas:
Mult succes în continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Plaseaza In Enunturi Formele Articulate Ale Urmatoarelor Adjective In Cazurile Genitiv Si Dativ: Rosie,vesela,lunga,plumburie,rotunda,aurie,bucuroasa.
Dorina Ileana Si Radu Au Strans Bani In Pusculitele Lor. Ileana A Strans Cu 56 De Lei Mai Multi Decat Dorina Si Cu 29 De Lei Mai Multi Decat Radu. Cati Lei A St
M-am Mutat De Curand De La O Scoala Nasoala,nu Invatam Nimic , Si Am Ramas In Urma La Chimie Unde Nu Stiu Configuratia Electronica Cum Se Calc.imi Poate Spune C
Bunica A Oferit Celor Trei Nepoti Cate O Suma De Bani Astfel Incat Ana Si George Au Primit 8 Ron, George Si Irina 9 Ron,iar Ana Si Irina Au Primit Impreuna 11 R
Pune Semnul De Relatie Potrvit Dupa Ce Calculezi: 2 * 7 - 12 : 4 * 3=
Diferenta A Doua Numere Este 46, Iar Dublul Numarului Mai Mic Este Cu 8 Mai Mare Decat Celalat Numar. Afla Numerele. ( Trebuie Rezolvata Prin Metoda Figurativa)
Scrie O Propozitie In Care Adjectivul Alb Sa Aiba Functia De : nume Predicatic Si Atribut Adjectival
Suma A Trei Numere Este 639.primul Numar Este Cu 3 Mai Mare Decat Dublul Celui De-al Doilea Numar Iar Al Treilea Numar Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Doile
Cum Se Spune La ,,orar'' Pe Engleza?
Va Rog Cum Se Raspunde La Intrebare Aceasta? : Ce Ati Aflat Despre Copilaria Lui George Enescu? ( Clasa A 4 A Si Va Rog Cat Mai Repede) Multumesc Anticipat!