RO Study
👤
Misscarmina
Misscarmina
10-05-2015
Matematică
a fost răspuns
modulul lui x-0,2=3 va rog repede
Răspuns :
Getatotan
Getatotan
10-05-2015
I x -0,2 I = 3 atunci x - 0,2 = +3 ; x = 3+0,2 =3,2
x - 0,2 = - 3 ; x = -3 + 0,2 = -2,8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Regina Noptii Este O Planata Ornamentala, Cultivata In Gradini Si Parcuri. Noaptea, Planta Emana Un Parfum Puternic, Care Atrage Fluturii Nocturni. Ce Tip De Re
Scrieti Urmatoarele Fractii Zecimale:trei Zecimidoi Intregi Si Sapte Sutimipatruzeci Si Sapte De Sutimidoua Zeci De Intregi Si Opt Miimisase Intregi Si Sapte Su
Intrebarea E In Poza Este B Cel Cu Compunerea ,stima Pentru Cei Care Imi Raspund:* :* <3
Un Zidar Vrea Sa Isi Contruiasca O Camera Dreptunghiulara Cu Perimetrul De 24m.a) Aflati Lungimea Camerei Daca Aria Sa Este De 35 M2b) Determinati H Si L Astefe
Am de Facut O Compunere in Care Sa-mi Exprim opinia Despre Importanta fotografiilor. Ma Ajutati :o33
Calculati Probabilitatea Ca , Alegand La Intamplare Un Nr Din Multimea A =( Abc Cu Bara Deasupra / A×b×c =4..... A,b,c Sunt Cifre In Baza Zece )... Acesta Sa Se
Buna! Imi Puteti Spune 10 Propozitii Despre Viata Fara Mass-media, Telefoane, Calculatoare:)
Cine Imi Face O Compunere Despre O Intamplare Petrecuta Intr-o Biblioteca?
Calculati Probabilitatea Ca , Alegand La Intamplare Un Nr Din Multimea A =( Abc Cu Bara Deasupra / A×b×c =4..... A,b,c Sunt Cifre In Baza Zece )... Acesta Sa Se
Ma Putetia Juta? Va Rooog... <3 Intr-o Cutie Sunt 36 Forme Geometrice,patrete Si Dreptunghiuri,galbene Si Rosii.Dintre Acestea, 12 Sunt Dreptunghiuri,16 Nu S