RO Study
👤
Mada1929
Mada1929
17-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Multumesc anticipat!
Răspuns :
Diamant3274
Diamant3274
17-06-2021
Răspuns:
........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Copil Constata ca A Economisit 200 Lei .Fratele Lui A Economisit cu 29% Mai Mult .Care E suma Pe Care O Au La Un Loc Cei 2 Frati ??
Cine Stie La Matematica La Evaluarea Nationala La Subiectul 2 La Exercitiile 2,3 Din Ce Lectii Se Dau Am Examenul Si Nu Stiu Am Probleme La Exercitiile Acestea
Aminteste-ți Și Descrie un Loc,undeva,într-un Colț De Natură,care Te-a Impresionat Mult.Prin Ce Anume?
20 De Propozitii Cu Diateza Activa
(1/√8 + 1/√32 - 1√2) :√2/2
85% Din Elevii Unei Scoli Participa La O Manifestare Sportiva.Cati Elevi Are Scoala Daca La Manifestarea Sportiva Au Participat 1700 De Elevi?
Puteti Sa-mi Spuneti Care Este Rezumatul La ,,recreatia Mare,,.Macar Un Mic Comentariu.
Fie ABCD Un Dreptunghi , AC Intersectat Cu BD = {O} . Stiind Ca M ( < AOB ) = 2 X M(<BOC), Sa Se Calculeze M(<AOD) Si M(<DOC ) .
(1) Numerele A Si B Sunt Invers Proportionale Respectiv Cu Numerele 0,2 Si 0,1(6). Daca 2a+3b=56 , Aflati A+b (2) Probabilitatea Obtinerii Unui Total De 8, Can
Calculati Masa Sapunului Care Poate Fi Obtinut Din Grasime Cu Masa De 1 Kg La Hidroliza Alcalina,daca Partea De Masa A Continutului Sapunului Este De 70%.