RO Study
👤
Ionela20087
Ionela20087
17-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă…..
Răspuns :
Fady123
Fady123
17-06-2021
AM = mediana si triunghiul ABC este dreptunghic atunci rezulta cu teorema medianei ca mediana corespunzatoare ipotenuzei este jumatate din ipotenuza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Propozitie In Care Subiectul Si Numele Predicativ Sa Fie Pronume Personal (nu Neapărat Identice )
Masurile A Doua Unghiuri Complementare Sunt Direct Proporționale Cu 5 Și 13.Aflati Masurile Unghiurilor
Ex 2 Va Rog Dau Coroana
Va Rog Ajutatima √mare Din (2-√5)totu La Patrat+√are Din (3√3-6)totu La Patrat+√mare Din (-√5+1)totu La Patrat
Kira Realizeaza Un Album Cu Animale Domestice.Ea Completează Filele Albumului Cu 248 De Ilustrații Cu Pisici Si Câini.Cate Ilustrații Din Fiecare Fel Sunt,daca
În Gospodăria Părinților Mei Mutate Din Numărul Păsărilor Și Încă O Jumătate De Pasăre Sunt Găini Jumătate Din Rest Și Încă Jumătate De Pasăre Sunt Gâște Jumăta
Schimba Forma Substantivelor Comune Din Text De La Numarul Plural La Numarul Singular. PS: Substantivele Comune Sunt Cele Sublineate Cu O Linie
Fiecare Dintre Cei 160 De Elevide Clasa A VIII-a Ai Unei Scoli Cunoaste Cel Putin Una Dibtre Limbile Franceza Si Engleza. Dintre Acestia 82 Cunosc Limba Francez
O Variabilă De Tip Int Poate Stoca: a) Toate Numerele Întregi Mai Mari Decât 2 000 000 000 b) Toate Numerele Întregi Mai Mici Decât -2 000 000 000 c) Toate Nume
Aratati Ca (1/2+1/3):5/6=1