RO Study
👤
Ladypattri
Ladypattri
17-06-2021
Matematică
a fost răspuns
mă poate ajuta cineva va rog? e urgent
Răspuns :
Stefanciupe
Stefanciupe
17-06-2021
Răspuns:
1) a=p=1/6 ; b) p=4/6=2/3 ; 3^2x-1=3^4= 2x-1=4 ; 2x=5 ; x=5/2 ;
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Am 100 Lei.. Trebuie Sa Cumpar 100 De Pasari. Stiind Ca Curcanul Este 1 Leu, Gaina 50 De Bani, Si Vrabiuta 5 Bani, Cate Pasari De Fiecare Fel Am Cumparat??
Va Rog Am Uitat Cum Se Face Daca A+2b=25 Si 2a+b=20 Atunci A Si B Sunt:
Ma Ajuta Cineva La Aceasta Problema: Un Călător A Făcut Un Drum.În Prima Zi Merge O Distanța De Patru Ori Mai Mica Decât Drumul,a Doua Zi Merge O Distanță D
,,Deodata'' Si ,,imprejur'' Sunt Formate Prin Compunere?
Ce Concentratie Procentuala Are O Solutie Saturata (c.n) Obtinuta Prin Dizolvarea Acetilenei In Apa? Raspuns : 0,11. Cum Ajung La Acest Raspuns?
Consideram Triunghiul ABC Si Punctele E Si F Astfel Incat E apartine Lui AB F Apartine Lui AC Si EF//BC ,
Analizati Subiectele Din Uratoarele Propozitii:Duminicile Sunt Sarbatori.Duminica barbatii ,femeile Si Copii Merg La Biserica.Cositul se Practica La Munte.A C
Suprafata Rezervatiei De De 3 Hectare, Iar Culmea De Calcar Are L De 200m Si L De 60m.Rezervatia Propriu-zisa Cuprinde Numai Blocul De Calcar Caculeaza Aria Sup
Sa Se Rezolve In Multimea Numerelor Intregi Inecuatia X^2-5x+5mai Mic Sau Egal Ca 1
1.A) Scrieti Conditia De Adunare Si Scadere A Doua Fractii Ordinare.B) Scrieti Conditia De Inmultire Si Impartire A Doua Fractii Ordinare.C) Scrieti Conditia De