RO Study
👤
Mpesclevei7
Mpesclevei7
16-06-2021
Franceza
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutați. Dau coroană
Răspuns :
Laviami
Laviami
16-06-2021
a;e-ete(Pune tu accent-vara);b;h-automne (toamna);c;g-hiver (Iarna);d;f-printemps (primavara)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca X Si Y Sunt Proportionale Cu Numerele 2 Si 3 ,calculati: 2x+3y/7x-4y;7x-4y/x+2y;3x+5
Modeleaza Tipul De Legatura Chimica Ce Se Realizeaza Intre Elementul X Situat In Grupa 2A Perioada 3 Si Elementul Y Caruia Ii Lipsesc Doi Electroni De Pe Stratu
Justificati Utilizarea Cratimei In Structura Nu-si
Compunere Descriptiva Despre Nuc va Rog Cat De Repede Puteti Pliz
Explicati Expresiile :ati Fost Straine,dragostea Sihastra,imnuri Sfinte,noptiile Cu Poezie
Hey! poate Cineva Sa-mi Spuna Cum Se Traduce Un Next Din Latina In Romana? adica Cum Asez Cuvintele Traduse In Propozitie Ca Sa-mi Iasa Textul Tradus Corect. as
Analizati Partile De Vorbire In Textul Urmator; In Padure Cresc Fagi Inalti,stejari Cu Coroana Mare Si Stufoasa.In Livezile Taranilor S-au Recoltat Ciresele Gus
Realizeaza Contragerea Propozitiei Subordonate Din Enuntul Urmator Precizand Ce Ai Obtinut : ,, Era Cea Care Detinea Arta Cultivarii Maslinului Si Stiinta Folos
Cum Sa Descriu Radacina Unui Copac De Nuc Si Radacina Unui Porumb
Hey Neatza Ma Puteti Ajuta Si Pe Mn Cu O Compunere De 20 De Randuri Cu Titlul 8 Martie Ziua Mamei Vaaaaaaaaaaaaa Roooooooooooooooooooooooog Mult Imi Treuie