RO Study
👤
Andrei1578
Andrei1578
16-06-2021
Biologie
a fost răspuns
Unde se formeaza spermatozoizi
Răspuns :
Lauraaaa15
Lauraaaa15
16-06-2021
Spermatozoizii se formează la nivelul testiculelor, începând cu pubertatea.
Spre deosebire de femei, care se nasc cu un număr fix de ovule, bărbații produc spermatozoizi pe tot parcursul vieții
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferența Numerelor 70 Și 48
1.Scrieti De Pe Calendar Lunile Anului ,denumirea Lor Populara Si Numarul De Zile Al Fiecaruia. 2.Scrie Zodiile Si Perioada Respunzatoare Fiecarii Zodii. va Ro
Doi Frați Marius Și Sorin Au Împreună 28 De Lei. Ei Vor Să Cumpere O Carte La Plata Căreia Să Participi Cu Sume Egale. Sorin Este Nevoit Să Împrumute De La Mari
REPEDE Propozitii Cu Familia De Cuvinte HUMAINPOZA IN DESCRIEREMMULTUMESC ✅
Alcatuiți Propozitii Cu Urmatoarele Verbe Insotite De Pronume: Lasă-l,du-te,spune-mi,dă-mi,ia-i,pune-ți.Dau Coroana
Alcatuiti Propozitii Dupa Urmatoarele Scheme. S P C A
Cine Îmi Scrie Și Mie Demonstrația La Genul Epic Sau Basmul Ca Mâine Am Teza, Nu Argumentare!!
Write Sentences In The Present Perfect Usinv Tje Words Given And Put Them Already Or Yet.■exemplu■I/call/my Mum.>I Have Already Called My Mum.■■■■■■■■■■■■■■■
Identifică , În Enunțurile Personale Scrise De Tine La Exercițiul Anterior , Un Pronume Personal Cu Funcți Sintactică De Subiect Și Un Pronume Personal Cu Funcț
Nicoleta Vrea Să Toarne Laptele Din Vas În Sticle De Un Sfert De Litru Câte Sticle Va Folosi 4 L