RO Study
👤
Okk10
Okk10
15-06-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog :( Imi trebuie repede!!
Răspuns :
Corigamerul75
Corigamerul75
15-06-2021
Caută răspunsuri delega făcute nu întreba ca ii mai greu așa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Despre O Gagarita
Variatia Intensitatii Curentului Printr-un Conductor În Functiede Timp Este Prezentata În Graficul Alaturat. Valoarea Sarcinii Electricecare Trece Printr-un Sec
Demonstrati Ca Numarul x Este Divizibil Cu 5 Unde X=2+4+6+···+78
Buna! Am Nevoie De Tema Opera O Scrisoare Pierduta Si De Personajele Din Opera!
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 348.Impartind Numarul Mai Mare La Dublul Numarului Mai Mic Obtinem Restul 65 Si Catul 1.Aflati Cele Doua Numere.
Daca Am F(x)=ln(x-1)-ln(x+1) Si Imi Cere Sa Arat Ca Funcția Este Strict Crescatoare Pe (1,infinit) , Si Ca Este Concava Pe Acelasi Interval, Cum Rrezolv Asta?
In Triunghiul ABC Masura Unghiului A De 90 Grade Construim AD Perpen Pe BC D Apartine Lui BC Daca ADD=10 Cm Si BD =4 Cm Aflati CDDaca AD=6 Cm Si AB=AC Aflati BC
IP: Dreptunghi ABCD , AB=12 Dm Si BC=18 Dm O Bila Se Afla In Punctul M ,mijlocul Laturi (AB).Un Jucator Loveste Bila Care Atinge Latura (BC) In Punctul N Si A
Imagineaza-ti Ca Esti Fram. Scrie O Scrisoare De 10-15 Randuri In Care Sa Le Prezinti Celorlalti Ursi Cum A Decurs Reintalnirea Cu Copiii De La Circ .
Care Sunt Principalele Activitati pe Care La Desfasoara urmatoarele Animale:vulpea ,ursul,randunica Si Vrabia In Fiecare Anotimp.