RO Study
👤
Davidtanca2020
Davidtanca2020
15-06-2021
Limba română
a fost răspuns
cuvânt asemănător mezin
Răspuns :
Voinescumihaela106
Voinescumihaela106
15-06-2021
Răspuns:
tanar=mezin(fiul cel mai mic)
Answer Link
Cenansteliana
Cenansteliana
15-06-2021
Răspuns:
mezin=copil(micutul)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit La Numarul 24 Da Restul 10, Si Impartit La 36 Da Restul 22
Un Text De 5-7 Randuri Numit La Biblioteca In Care Sa Contina Pronume Personale De Politete.
Sa Se Scrie Ecuatia Tangentei La Graficul Functiei [tex]f:R-R, F(x)= 2x^{3} -3x+2[/tex] In Punctul De Intersectie Al Graficului Cu Axa Ordonatelor
Buna! Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 ,dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Consecutive (catul Mai Mic Decat Restul). Multumesc***!
Un Trapez Are Aria Egala Cu 4 Cm Patrati. Stiind Ca Inaltime Sa Este 3 Cm , Afla Lungimea LINIEI MIJLOCII A TRAPEZULUI .
B)Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La Numerele 12 Si 15 Da Resturile 5 Si Respectiv 8.C)Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Im
Va Rog Ajutati-ma Urgent! Am Pentru Vacanta Un Caiet De Terminat Si Am Unele Probleme Pe Care Chiar Nu Stiu Sa Le Rezolv.Una Dintre Ele Ar Fi:"Un Trapez Isoscel
Aproximeaza √10 Prin Lipsa Cu O Zecime. Rezultatul Acestei Aproximari Este:
Plz Puteti Sa Imi Scrieti Si Mie O Balada Sau O0 Doina Ceva Dar Sa Imi Souneti Ce Eeeeee Plz Urgent :)):)):))
Antonimul Cuvantului Urare