RO Study
👤
Have
Have
10-05-2015
Matematică
a fost răspuns
caculati aria discului cu raza de 10 cm
Răspuns :
Lorena2000
Lorena2000
10-05-2015
A=pi·R²
R=10⇒R²=10²=100
⇒A=100pi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Identifică Substantivele Din Exemplele Ce Urmează Şi Arată, În Tabel, Ce Denumesc Ele A) ,,Pe Frunza Unui Nufăr, O Broscuță Se Bucură Şi Ea De Răcoarea Nopti
Vă Rog Am Nevoie De Ajutor Rapid.OFER COROANA!!!!
4. Completați Spațiile Libere Cu Informațiile Corecte: A) O Organizaţie Antisemită Ce A Acționat Pe Scena Politică Românească Interbelică A Fost ... B) O Cauză
Imi Trebuie Rezumatul Capitolului 22 Din Cartea Micul Prinț( În Capitolul 22 Se Povestește Despre Micul Prinț Întâlnind Un Acar ) Dau Coroana Cine Imi Face Rep
II. Rezolvați Următoarea Problemă: (15 Puncte) Un Corp De Masă M=2 Kg Coboară Cu Viteză Constantă, Pe Un Plan Înclinat, Sub Acțiunea Unui Forte F Care Se exerci
Complete The Text With A Suitable Preposition In Each Gap. There Is An Example At The Beginning (0).
Introduce Termeni In Fractie 6 Pe 36 144 Pe 48 72 Pe 27
Introduce Termeni In Fractie 6 Pe 36 144 Pe 48 72 Pe 27
Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte În Care Să Argumentezi Dacă Prietenia Poate Sau Nu Sa Fie Influențată De Vârstă Raportându-te La Informările Din F
2 Care Este Tema Descrierii Din Text? Precizează Cel Puţin Două Elemente Care Te Ajută Să Răspunzi Fără Să Eziti,