RO Study
👤
Silvia
Silvia
10-05-2015
Matematică
a fost răspuns
cu se scriu 0,75 : 1,67 : 2,(4) si 1,3(6) ?
Răspuns :
Coss2000
Coss2000
10-05-2015
75 supra 100
167 supra 100
2 intregi si 4 supra 9
1 intreg si 36-3 supra 90
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Probleme Care Se Rezolva Prin Metodafigurat. Doi Copii Au Cumparat Impreuna 14 Ziare. Stiind Ca Unul Dintre Ei A Cumparat Cu 2 Ziare Mai Mult Decat Celalant ,sa
Mă Puteți Ajuta Cu Niste Idei Pentru O Scrisoare Către Un Profesor De Matematică? Fac Matematică Cu El De 2 Ani Si Nu Știu Ce Sa Spun Despre El. E Foarte Glumeț
Ce E Leana Cu Ion Daca Soacra Mamei Leanei Este Mama Lui Ion?Ce Grad De Rudenie Este Leana Cu Ion?
Alcatuiti Fraze Cu Urmatoarea Structuraa) Prop.subiectiva - Prop.principala - P. Pred.b)prop Prin. - Prop Pred - Prop Predc)prop Sub - Prop Sub - Prop Prin.
Cum Se Povesteste Povestea Micul Print.va Rog Ajutatima!
2 Hiperbole Din Opere Literare Cu Tot Cu Autor
Scrie-ti Trei Asemanari Si Trei Deosebiri Dintre Ovul Si Spermatozoid La Animale.
Puneţi Cuvintele În Ordinea Corecta: Shopping/when/The/you/do/do The Feeds Cat Your In Family Who Up Does My Never Brother The Home Washing At Waters Father The
Va Rog Vreau Si Eu Un Raspuns La Un Obiect Care Absoarbe Caldura De La Soare Si Se Dilata
Caută Rezultate Pentru Sintagma "daca Adunam Varatele Nepotului,tatelui Si Bunicului Obtinem 130 .afla Cati Ani Are Fiecare Daca Varata Tatalui Este Patritul Va