RO Study
👤
Mielacoman
Mielacoman
14-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog dau coroana exercitiul 3
Răspuns :
Lucianglont666
Lucianglont666
14-06-2021
Rezolvarea în atașament!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Un Text Din 3-5 Enunturi Despre Vacanta Mare. Da Un Titlu Potrivit Textului
Primele Carti Tiparite In Limba Romana ,initiatorul Tiparirii Cartilor In Limba Romana ,prima Revista Rromaneasca
Compune O Versiune proprie pentru Finalu Povestiri imagineazati Ca Nenea Iorgu A Gasit Pasarea Inca Vie Si A Reusit Sa O Salveze Va Rog Cit Mai Repede
Scrie Toate Numerele :a)mai Mici Decat 687,formate Numai Din Sute b)mai Mari Decat 300 Si Mai Mici Decat 381 ,formate Bumai Din Sute Si Zeci
Redactaţi Un Scurt Text În Care Să Folosiţi Ambele Sensuri Ale Cuvintelor Păr,par,leu,broască. Daţi-mi Un Răspuns Urgent!
1. Calculati Suma Dintre Cel Mai mic numar Natural De Trei Cifre Dintincte Si Cel Mai Mare Numar Natural De Doua Cifre Dinstincte .2 . Stiind Ca A + 7 + B =
Compune O Versiune proprie pentru Finalu Povestiri imagineazati Ca Nenea Iorgu A Gasit Pasarea Inca Vie Si A Reusit Sa O Salveze Va Rog Cit Mai Repede
Dati Exemple De 2 Amestecuri Neomogene Gasite In Propria Locuinta . Cat Mai Repede Raspunsul , Va Rog !
Cine Imi Poate Face Si Mie Ideile Principala Ale Lecturi ,, Descoperind Raul '' Fragment De Fanus Neagu .Va Rog Daca Puteti Pana La 11-12
Formuleaza Trei Idei Corespunzatoare Partilor Componente Ale Unei Compuneri Cu Titlul Cartea Prietena Mea