RO Study
👤
Magdamatis
Magdamatis
14-06-2021
Limba română
a fost răspuns
chipuri voioase gen număr
Răspuns :
Lilishor12
Lilishor12
14-06-2021
Răspuns:
chipuri voioase= gen neutru,număr plural
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Ce Parte A Corpului Se Injecteaza Vaccinul Tetravalent Lchp La Caini ?
As Dori Si Eu Sa Imi Faceti Ex Din Imagine ,este Tocmai Jos De Jos Ex(scz Pentru Neclaritate )trebuie Sa Deschideti Imginea
Buna! Puteti Sa-m Spuneti O Formula Cum Pot Afla Raza Sau Diametrul Unui Cerc Daca Lungimea Cerclui Este De 90 Cm
Buna,as Dori Si Eu Ex De La Subiectul 3 La Evaluarea Nationala Clasa 8 Cel Cu Covorul Rezolvat.
1)a^2-b^2 =45 si A+b=15 Atunci 5a-5b Este:2)[1+rd(5-rd3)][1-rd(5-rd3)]+[1-rd(7+rd3)][1+rd(7+rd3)]
Sa Se Calculeze Limitele La Capetele Domeniului De Definitie Si Sa Se Stabileasca Domeniul De Derivabilitate A Functieif:(-1,1)⇒R,f(x)=ln(1-x Patrat)Vreau Rezol
Sa Se Calculeze Perimetrul Triunghiului ABC .stiind Ca AB=5,AC=4 Si M Ung A =60 De Grade.Ajutorrr!:(
Imi Puteti Spune Si Mie Un Text Argumentativ In 20 De Randuri Despre Importanta Operelor Literare In Formarea Adolescentilor??Va Rog Mult!
Sa Se Calculeze Perimetrul Triunghiului ABC .stiind Ca AB=5,AC=4 Si M Ung A =60 De Grade.Ajutorrr!:(
Va Rog, Ma Puteti Ajuta La Exercitiile Din Imaginile Date? Sper Ca Se Intelege. Multumesc Anticipat