RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Dati exemplu de 4 interjecti fara f.s.
Răspuns :
Adryanna11
Adryanna11
10-05-2015
Hai!
,
Uf!
,
Au!
,
Miau!
~Sper ca te-am ajutat!~
Answer Link
Alessa
Alessa
10-05-2015
interjectia este partea de vorbire neflexibila ce exprima sunete de animale(ham-ham;miau),sunete ale fenomenelor naturii(cum bate vantul etc.)sau sunete scoase de fiinte(hmm..)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cand Am Sosit La Iasi Cel Dintai Gand Al Lui A Fost Sa Ma Duca La Copou Si Apoi La Socola Ca Sa Mi Arate Vederile Ce Se Deschideau Spre Lunca Bahluiului Si Sa
3,6,7 Puncte Extreme Al Republici Moldova
Rau Situat La Granita Cu Moldova
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Se Imparte La 7 Si Obtinem Catul 24 Restul 6.Determinati Numerele.
Fie Numarul A=[tex] 3^{n+1} [/tex]X[tex] 7^{n} [/tex]X[tex] 2^{m} [/tex]+[tex] 3^{n} [/tex]X[tex] 7^{n+1} [/tex]+5X[tex] 21^{n} [/tex],unde M,n∈N*.Sa Se Determi
Sinonimul Cuvantului Moral Din 7 Litere
Dintr-o Pepiniera Au Fost Trimisi Spre Vanzare Puieti De Fag, Stejar, Brad Si Pin De Pe 9 Randuri, Cate 11 Puieti De Pe Fiecare Rand. Stejari S-au Trimis De Do
La Ce Mod Sunt Cuvintele? Desenând. De Rezolvat A Apleca Dormind A Picta
Suma A 4 Nr Nat Este 1920 . Det. Nr . Știind Ca Suma Primelor 2 Nr Este 384, Suma Primelor 3 Nr. Este 896, Ia R Suma Ultimelor 3 Ne. Este 1792.
Tăia Odată Un Cinstit Tăietor De Lemne, Care Era Căsătorit Cu O Femeie Frumoasă Și Inteligentă. Dar Din Nefericire, Erau Săraci Și Își Invidiau Vecinii Pe