RO Study
👤
Andreistanescu370
Andreistanescu370
13-06-2021
Limba română
a fost răspuns
Referat despre o meserie
Răspuns :
Ana929086
Ana929086
13-06-2021
Răspuns:
M
eseria
de
avocat
Explicație:
....................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Zile Au La Un Loc Anii: 2002,2004,2005,2006,2007,2008?
CORONITA VA DAU!!! VA ROGGGG AJUTOOOORR!!!!!!!!!! 1. Daca O Coarda A Unui Cerc Cu Raza De 30cm Este La Distanta De18cm Centrul Cercului, Atuncilungimea Corzii E
Pe Cercul De Centru O Și Rază R=6 Cm, Se Iau Punctele Distincte A Și B Astfel Încât M(AOB)=120°. Mediatoarea Segmentului AB Intersectează Arcul Mare AB În Punct
SE CUNOASTE CA IN TRIUNGHIUL MNP MASURILE UNGHIURILOR P, RESPECTIV N SUNT DE 30 DE GRADE RESPECTIV 45 DE GRADE . SA SE AFLE VALOAREA RAPORTULUI MP MN SUPRA MN
2 Milenii=? Secole=? Ani
Se Dau Propozițiile -Lizuca Deschise Ochiii.Văzu Chilioara Alba Si Pătișorul Curat Sub Poclăzi .Pe Fereastra Deschisă Năvălea Soarele . 1Transformati In Propozi
Salut! Am Si Eu Nevoie De Cateva Propietati Fizice Ale Tipirigului(clorura De Amoniu). Credeti Ca Ma Puteti Ajuta?
Ce Este Propozitia?Imi Puteti Spune Va Rog Ca Am Uitat Si Am Cautat In Tot Caietul Si Nu Am Gasit :)
Daca 15 Metri De Sfoara Costa 42 De Lei , Atunci 7 Metri Din Aceeasi Sfora Costa ..... Lei ??
Realizați Un Eseu În Care Să Prezentați Meseriile Specifice Zonei In Care Locuiți. La Mine În Zonă Meseriile Predominante Sunt În Agricultură. Nu Trebuie Să Fie