RO Study
👤
Ellennaa
Ellennaa
10-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Exemple de imagini artistice olfactive
Răspuns :
Mihăiţă10
Mihăiţă10
10-05-2015
Florile au un miros ametitor.
Ametitor este imaginea artistica olfactiva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ieri Am Citit 20 De Pagini Din Carte, Iar Astăzi Cu 5 Pagini Mai Putine. Leri Şi Astazi Am Citit Cu 19 Pagini Mai Multe Decât Alaltăieri.Cate Pagini A Citit Băi
Prima Intrebare:Un Corp Cu Masa De 5kg Se Deplaseaza Rectiliniu Uniform.Ce Greutate Are Corpul?A Doua Intrebare:Ce Masa Are Un Corp Cu G=200N?Va Rog Frumos!Urge
Câtul Împartirii Cu 6 A Numerelor Cu 42,60
Sa Se Calculeze Concentrația Procentuala A Soluției Obținute Dacă La 2g De H2SO4 Corespund 10g H2O
Va Rog Ajutați-mă! Dau Coroană, Nu Corona:)
Write 10 Sentences With The First Conditional (If Clause - Type I) Va Roog Dau Coroanadar Cine Imi Raspunde Ca In Exemplul De Mai Jos Va Fi Raportat.exemplu: Gj
Formula Va Rog!!!!dau Coroana
Se Da 100g Potasiu De Puritate 90%. Reactioneaza Cu Solutie De HNO3. Determinatia.Volumul De Hidrogen Care Se Degajăb.masa De Acid Azotic De Concentrație 90% U
Help!Ofer 55 De Puncte 1. Argumentati De Ce Rivalitatea Anglo-germana A Determinat Izbucnirea Razboiului.2.Explicati Ce Înseamnă ,,război Total"3. Analizati Si
O Barca Cu Motor Are Acceleratia Medie De 0,36 Km Pe Minut2.Valorea Acceleratiei In Unitati De Masura Fundamentale Din S.I Este: