RO Study
👤
Gheraseionut66
Gheraseionut66
13-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor !
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
16-06-2021
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12 Desparte Frazele De Mai Jos În Propoziții, Explicând Ai Stabilit Predicatele. A. Anca Merge La Bibliotecă Şi Mihai, La Librărie. B. Ina Face Sport, Iar Vlad
9. Asociază Fragmentul Din Mozaic Istorico-literar. Secolul Al XX-lea De Dinu Pillat Cu Un Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prez
Pe O Foaie Care Se Află Pe O Masă Este Pus Un Corp Cu Masa 100 G. Foaia Poate Fi Pusă În Mişcare Uniformă Daca La Un Capăt Al Acesteia Actionează O Forţă De 1,0
La O Libràrie S-au Adus 432 Caiete, De 3 Ori Mai Muite Pixuri,iar Creioane Cu 213 Mai Putine Decât Pixuri. Câte Rechizite S-au Adus In Total? Scrieti Rezolvarea
Va Rog Povestirea Detaliată A Cărți Întregi ,,Fram Ursul Polar" De Cezar Petrescu Până Pe Data De 3 Ianuarie 2023. Vă Rog Cât Mai Repede
Va Rog Repede Nu Bagati In Seama Scrisul Meu
De Ce Recomabd Cartea Olguta Si Mare Demascare/ Complex Raspunsul Imi Tre URGENT
IV. Realizează Un Minieseu (text De 4-6 Rânduri) Intitulat „Rețea- Na Trofică Dintr-o Pajiște De Stepă”, Utilizând Informații Sugerate De Imaginea De Mai Jos. P
Deseneaza Portretul Personajului Literar Indragit Alegent Un Personaj Literar Si Redacteaza Un "bulletin De Identitate"al Lui Numeste Textul Literar Preferat.
Помогите Даю 100 Б! Ajutaţi Vârog! Даю 100 Б!