RO Study
👤
Denisa9999kkk
Denisa9999kkk
12-06-2021
Engleza
a fost răspuns
Vă rog mult ajutați-mă
Răspuns :
Evaionescu777
Evaionescu777
12-06-2021
Nu stiu la beautiful
Pretty. Prettier. The prettiest
Big. Bigger. The biggest
Bad. Worst?? ??
Comfortable. Comfortably ??? Nu sunt sigura la cele cu ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune O Problema Dupa Exercitiul:60-(60:2+60:4)=
Un Elev Dubleaza In Fiecare Zi Numarul Paginilor Pe Care Le Citeste Dintr-o Carte.in Cate Zile Termina De Citit Cartea, Daca Dupa 5 Zile De Citi Terminase Jumat
Aflati X Y Z Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Nr 0.1 2supra5 1supra3 Si Ca Suma Lor Este 1
Daca Diferenta Dintre Doua Numere Este 85 Iar Unul Dintre Ele Este De 6 Ori Mai Mic Decat Celalalt aflati Numarul Mai Mare
Puteti Sa Ma Ajutati Sa Traduc Textul: "Explora Ofera Multe Lucruri De Vazut. Eu Prefer Jocurile De Lumina Si Iluziile Optice De La Cetatea Stiintelor Si Indust
Unele Substantive Pot Avea Mai Multe Forme De Plural, Cu Inteles Diferit: exemplu:masa-mese-mase cot- - bob- - cap- - corn- - glob- - minut- - zmeu-
Cati Pui Ai?intreaba Soparla O Vipera Cu Corn.Nr Lor Marit Cu 17,da Un Nr Care Marit Cu 35 Ne Da 70 Raspunse Vipera.Afla Cati Pui Avea Trei Vipere Cu Corn La Un
Complete The Postcard With The Verbs In The Correct Tense And Find Out If Amanda Is Enjoyng Her Stay In London. Verbs:have,be,welcome,be,not See,manage, Go. Dea
Care Sunt Caracteristicile Rezistentei Echivalente?
80-50-8-5+= 100-70-10-7= 50+30+60+32=