RO Study
👤
Teo747875
Teo747875
12-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog , un pic de ajutor!
Răspuns :
Iarinacioc
Iarinacioc
12-06-2021
Răspuns:
b=398-160
b=238
(a-b)+c=160+840
(a-b)+c=1000
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Notează, Din Text, Două Repere Spațiale Și Două Temporale. ( Cronicile Din Narnia. Nepotul Maficianului).
Urgent, Trebuie Sa Repet La Test. Cu Rezolvare. 100 Puncte. Intr-un Bloc Sunt 29 De Apartamente, Doar Cu 2,respectiv 4 Camere. Numarul Total De Camere Din Bloc
Selectează Din Poezie Cuvinte Care Numesc Ființe Lucruri Fenomene Arată Însușiri Exprimă Acțiuni Sau Nume Completați Apoi Cuvintele În Tabel
Aflari Numarul A×9=45 A= A= B 49:a=7 C A:6=7
Ce Numar Este Mai Mare Dintre -7, 0, -5?
Alcătuiește Un Text Despre Una Dintre Pasiunile Tale. Folosește Cuvintele Întruna , Într-una , Mie , Mi-e. * Pasiunea Mea Este Desenul*.
/10 3 Put The Words In Order To Write Sentences. 1 As/big/London / Paris / As/'s 2 As/fast/as/ Football Players / Aren't/athletes 3 As/tall/my Brother / I'm / A
Va Rog Dau 20 De Puncte Si Coroana Primului Care Raspunde Corect Aveti Tot Exercitiul Fotografiat Inclusiv Cerinta.
Mi-a Dat Ca 2=3 [tex]x\cdot\frac{x^2}{2}=\underbrace{\int X \ Dx+\int X \ Dx+\cdots+\int X \ Dx}_{\text{de }x\text{ Ori}}=\int \underbrace{x+x+\cdots+x}_{\text{
Alcătuiți Câte Un Enunț Corect Din Punct De Vedere Ștințific Cu Următorii Termeni:plancton,calca,moluște,pești Cartilaginoși.Cât Mai Repede Vă Rog!Dau Coroană!!