RO Study
👤
Inna3006
Inna3006
11-06-2021
Matematică
a fost răspuns
7 și 8 va rog!!!!!!!
Răspuns :
Stefann2912
Stefann2912
11-06-2021
Daca nu intelegi ceva intreaba-ma
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă X1,x2 Sunt Rădacinile Ecuației X^2 -7x+4=0 ,atunci X1^3+ X2^3=....
Diagrama Alăturată Reprezintă Cantitatea De Fructe De Pădure Exprimă În Kilograme A Achiziționat De O Fabrică De Înghețată Află Câte Lădițe Sau Folosit Pentru T
Un Obiect Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 20 Cm, 30 Cm Şi, Respectiv. 5 Dm. Calculati Masa Obiectului (in Kilograme), Stiind Că 1 Dm
? Răspunde La Întrebări. 1) Care Sunt Personajele Întâmplării? 2) Pentru Ce Era Renumit Păcală? 3) De Ce Crezi Că A Vrut Boierul Să Fie Păcălit? 4) Când Şi-a Da
Cine Ma Poate Ajuta La Aceasta Problema? Am Incercat O Gramada De Variante, Insa Nu Stiu Sa O Rezolv :( Ofer 15 Puncte HELP ME
Vă Rog!! Ajutati-ma Sa Rezolv
10. Aflați Numerele Naturale Care Împărțite La 9 Dau Câtul Și Restul Două Numere Naturale Consecutive (câtul Mai Mic Decât Restul).
VA ROG URGENT DAU COROANA!va Rog Frumos,imi Puteti Da Imi Rezolvati Si Mie Acest Exercitiu?am Mare Nevoie De Rezolvare!dar Urgent Va Rog!!!
Supply The Correct Present Tense And Explaim Your Choice:1. Four Times Twenty (to Equal) Eighty. 2. Look Out! Something (to Burn) Ever There! 3. The Teacher Gen
Care Este Cel Mai Mare Număr Natural De O Singură Cifră