RO Study
👤
Daianadaianadaianada
Daianadaianadaianada
11-06-2021
Engleza
a fost răspuns
Ex 6 dau coroana!!!
Răspuns :
Proman43
Proman43
11-06-2021
Răspuns:
1.vocals
2.circuit
3.modem
4.disk
5.destroy
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Semidreapta (OB' Este Semidreapta Opusa Semidreptei (OB Atunci Determinați Măsura Unghiului B'OC Vă Rog Să Ma Ajutati. P. S. Am Vazut Si Alte Raapunsuri S
Aria Pătratului Care Are Perimetrul Egal Cu 52 Cm Este... Cm Pătrați. Vă Rog, Am Nevoie Urgent!!!
Rezolvați Exercițiul Din Imagine
Imi Puteti Spune Si Mie 10 Expresii Frumoase Din Poezia O Ramai De Mihai Eminescu
O Urnă Conține Cinci Bile Albe Și Șapte Bile Roșii.Se Extrag Pe Rând Trei Bile Din Urnă Și Se Așează Pe O Masă.Să Se Calculeze Probabilitatea Ca Pe Masă Să Se A
Determinati Valoarea Lui X Din Figura De Mai Jos,stiind Ca M(AOB)=90° (repeddee Plzzz)
Care Sunt Caracteristicile Pe Care Le Au In Comun Românii, Asa Cum Reiese Din A Doua Strofa A Poeziei? Poezia- Patria Română- George Coșbuc Dau COROANA! Imi
X Σ Y= Xy+ 4x+4y+12 Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecutatia X Σ X=12
Care Sunt Caracteristicile Pe Care Le Au In Comun Românii, Asa Cum Reiese Din A Doua Strofa A Poeziei? Poezia- Patria Română- George Coșbuc Dau COROANA! Imi
Imi Puteți Explica Un Exercițiu ,mâine Al Bacul F=x^3-7x^2+ Mx-8. Determinați Restul Și Catul Împărțirii Polinomului F La X^2-3x+1 Știind Ca F Se Divide Cu X